Tiltrekk Massene Til Nettstedet Ditt Med SEO

Etter hvert som flere og flere konkurrenter og rivaler går inn i en verden av online handel, blir det stadig vanskeligere å vinne oppmerksomheten til potensielle kunder. Hvis virksomheten din skal lykkes på nettet, må du først mestre kunsten å optimalisere søkemotoren, eller SEO. Bruk disse tipsene og triksene for å skape et konkurransefortrinn på nettet.

Du ønsker kanskje å optimalisere nettstedet ditt for å dekke enhver beredskap, men du vil gjøre det bedre å fokusere på et mindre, håndterbart antall nøkkelord, og kreve de beste søkeplassene, deretter å overekstendere deg selv og prøve å erobre for mye søkeområde. Velg fem til ti nøkkelord, gjør leksene dine, og optimaliser deretter sidene dine med det fokuserte settet med ord i tankene.

For å unngå duplisert innhold som tetter opp søkemotorer, må du være sikker på at søkemotorene vet nøyaktig hvilke sider som skal indekseres når du oppretter og laster opp nye sider. Du må alltid slette de gamle sidene helt fra serveren og sørge for at du bare indekserer det nyeste og mest relevante innholdet.

Ta tak i all informasjon konkurrentene dine gir deg og bruk den til din fordel. Noen ganger vil konkurrerende nettsteder gi deg nøyaktig informasjon om deres målrettede søkeord. Det finnes to vanlige måter å finne denne informasjonen på. Den ene er å se i META-taggen på nettstedets hjemmeside. I tillegg, på noen sider med artikler, vil noen av eller alle nøkkelordene være i fet skrift.

Når du koder et nettsted for å optimalisere søkemotorens tilstedeværelse, må du huske å inkludere en robot.txt fil et sted i rotkatalogen i filsystemet ditt. En robots.txt-fil forteller søkemotoren edderkopper hvilke sider de skal indeksere og hvilke de skal ignorere, og sikrer at søppelinnholdet ikke blir indeksert ved en feiltakelse.

Hvis du planlegger å pensjonere eller endre nettadressen, kan du prøve å bruke en 301-omdirigering. Denne koden er gunstig. Koden 404 eller «Finner ikke siden» kan være skadelig. En kode 301 vil fortelle dine ulike søkemotorer hvor de skal overføre dine gamle nettadresser søkemotor resultater sideposisjon til.

Når du ønsker å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer, ikke glem å ta en titt på konkurransen. Få opp et Google-søk og se hvilke søkeord konkurrentene dine bruker, og om nettstedet deres er rangert høyere enn ditt. Hvis du finner ut at du ikke er øverst, kan du skrive om noen av søkeordene dine for å gi deg selv fordelen.

Bruk posisjonen din til din fordel. Skriv inn navnet på plasseringen du er på for å få søkemotorer til å inkludere deg når noen skriver inn den samme formuleringen i søkefeltet. Hvis en søker for eksempel skriver inn «Snyder Village-butikker» og du hadde nevnt «Snyder village store location», vil du sannsynligvis dukke opp i søkeresultatene.

Hvis du vil at forbrukerne skal besøke nettstedet ditt eller søke etter produktene og tjenestene dine, er det spesielt viktig at du er villig til å følge opp SEO-prinsippene i nettstedets koding og innhold. Følg rådene fra denne artikkelen, og du vil begynne å se forbedringer i nettstedets trafikk og effektivitet.

Praktisere Bedre SEO